Frame Dakkapellen – Welkom!

Meer leefruimte, licht en comfort zonder te verhuizen of dagen in een bouwput te wonen? Het kan, met Frame: een nieuw dakkapel systeem dat flexibel, snel en voordelig geplaatst wordt met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze toekomstige woningen moeten steeds gezonder en comfortabeler leven creƫren zonder negatieve invloed op het klimaat door de toenemende hoge levensstandaard waarden zoals daglicht en frisse lucht. Daglichttoetreding heeft een positieve invloed op ons en is van vitaal belang voor o.a. het biologisch ritme en gevoel van ruimte. Frame dakkapellen besteed veel aandacht aan het naar een hoger niveau brengen van onze woon/leef omgeving.

Met ruim 25 jaar ervaring in dakkapellen en hout skeletbouw is “Frame” ontwikkeld tot een basis principe dakkapel die de ruimte geeft tot vele mogelijke uitstralingen passende bij onze klanten en zijn woning. Dit zonder verhogendeĀ productiekosten.

Op onze website vindt u meer informatie over het voordeel van dakkapellen, het unieke Frame concept en over ons bedrijf. Wij garanderen Frame voor een vaste prijs, daarom kunnen wij u op deze website al vaste prijzen laten zien. Heeft u na het bekijken van de site nog vragen of bent u enthousiast geworden? Laat uw gegevens achter op onze Contact site of mail naar info@framedakkapellen.nl.

Dakkapel Frame