Dakkapel Laten Plaatsen

Dakkapel binnenuit

Groter wonen zonder te verhuizen?
Een dakkapel biedt de oplossing!

Veel huizen hebben een donkere, relatief kleine zolder. De vloeroppervlakte en natuurlijke lichtinval worden met behulp van een dakkapel sterk vergroot. Daarnaast zorgt een dakkapel voor betere ventilatie. Zo kan een dakkapel er voor zorgen dat een bedompte rommelzolder wordt omgetoverd tot een ruime slaap- of werkkamer. Binnen een dag heeft u met een relatief simpele ingreep snel en indrukwekkend resultaat.

Hoe u verdient aan uw dakkapel

Een dakkapel is een investering, maar is ook zeker rendabel. Doordat het beloopbare vloeroppervlak vergroot wordt, stijgt de taxatiewaarde van uw woning. Na het bouwen van een dakkapel is uw huis dus direct meer waard. Bovendien zorgt een goed geplaatste dakkapel voor een verfraaiing van het dakvlak en het aanzicht van het huis.

Altijd een dakkapel die bij uw wensen past

Dakkapellen zijn er in vele soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit een houten-, kunststof- of polyester dakkapel. Iedere opdracht is maatwerk, zodat uw dakkapel altijd de juiste is. Dit gaat niet alleen om het buitenwerk, maar ook om het binnenwerk en de kozijnen. Zo kunnen wij de dakkapel helemaal aanpassen aan uw wensen. Daarnaast maken wij gebruik van milieubewuste materialen. Frame Dakkappelen kan u helpen bij het keuzeproces en adviseren over de beste keuze.

De voordelen van een Frame dakkapel

De Frame dakkapel wordt in onze eigen loods geproduceerd, zodat u een kant-en-klare dakkapel afgeleverd krijgt. Zo minimaliseren wij de tijd en kosten voor het werken op locatie. Het afval wordt via de dakopening afgevoerd, zodat de overlast in huis zo klein mogelijk blijft. Door onze jarenlange ervaring en slimme productietechnieken kunnen wij de dakkapel voor een scherpe prijs leveren. Frame Dakkapellen werkt met vaste prijzen, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Kijk voor een overzicht van de kosten bij onze prijslijsten.

DSC04749kopie

De kapel kan ook geprefabriceerd worden, dan heeft u nog minder last bij de plaatsing.

Meer informatie of advies op maat?

Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van een dakkapel, of een prijsopgave voor uw dakkapel? bekijk dan onze prijsvoorbeelden of neem contact met ons op.

Nu advies op maat aanvragen >