Dubbele Dakkapel Laten Plaatsen

Met een enkele dakkapel worden soms niet alle mogelijkheden van een woning benut. Zo kan u met twee dakkapellen een kleine rommelzolder uitbreiden tot twee kamers, mét natuurlijke lichtinval. Er zijn verschillende vormen en maten voor een dubbele dakkapel, afhankelijk van uw woning en uw wensen.

Een dubbele dakkapel voor een mooie, lichte ruimte

Een dakkapel aan twee kanten van uw woning zorgt ervoor dat het aantal uren daglicht sterk vergroot wordt. Zo heeft u een mooie, lichte ruimte, die bovendien ook nog een stuk groter is dan voorheen.

Van vliering tot extra kamer: Twee dakkapellen op elkaar

Sommige huizen hebben een lang en schuin dak. Hierdoor wordt de loopruimte sterk verkleind en is er op de zolderverdieping slechts ruimte voor een kleine vliering. Door twee dakkappelen op elkaar te plaatsen slaat u twee vliegen in één klap.

Dakkapel aan twee zijden: creëer twee extra kamers

Dakkappelen aan zowel de voor- en achterzijde van uw woning zorgen voor dubbele natuurlijke lichtinval. Dit betekent dat u de mogelijkheid hebt een scheidingsmuur te bouwen op uw zolder, zonder dat er een ruimte ontstaat zonder daglicht. Perfect als er bijvoorbeeld een extra kinderkamer ingericht moet worden. Afgezien van het extra wooncomfort leidt een extra kamer ook tot een hogere verkoopwaarde van uw woning.

Dubbele dakkapel naast elkaar

Heeft u een brede woning en wilt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden? Dan lijkt het snel interessant om een enkele, lange dakkapel over de gehele breedte van uw woning te plaatsen. Toch kan het gebruik van een dubbele dakkapel beter uitpakken. Zo heeft u nog de mogelijkheid om een extra muur tussen de dakkapellen te metselen. Frame dakkapellen kan u adviseren over de juiste keuze van een dakkapel.

Meer informatie of advies op maat?

Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van een dakkapel, of een prijsopgave voor uw dakkapel? bekijk dan onze prijsvoorbeelden of neem contact met ons op. Nu advies op maat aanvragen >