Materialen en uitvoeringen

Materialen
Frame dakkapellen  bestaat uit een basis skelet (Frame) welke gecombineerd kan worden met een ruime keuze aan toe te passen materialen, afgestemd op de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.

Frame opbouw

Skelet
Het basis frame bestaat grotendeels uit geselecteerd vurenhout en constructie-multiplex, beide FSC gecertificeerd. De isolatie in de wanden en het dak bestaat uit een minerale wol van ten minste 90 mm. Het dak is bedekt met een vooraf aangebrachte EPDM dakbedekking. Waterkerende aansluitingen zijn niet van lood maar loodvervangers. Deze kunnen in de kleur van uw dakpannen geleverd worden! Kunststoffen, waaronder veholen (verborgen) goten, folies, etc. zijn altijd recyclebaar.

Zijwangen en Boeiboord
De zijwangen worden meestal uitgevoerd in een rabat of een vlakke plaat, naar uw wens van hout of van kunststof. Rabat delen leveren wij in Red Cedar hout, in kunststof kunnen wij het merk Keralit in diverse kleuren leveren.

Ook de boeiborden (de dakrand) kunnen in Red Cedar hout of in een kunststof dakrand profiel (Keralit) leveren. Ook een vlakke plaat (volkern) os mogelijk als boeibord.

Kozijnen en ramen
De keuze van ramen en kozijnen  is ruim.  In de meeste gevallen wordt er voor een dakkapel gekozen voor een kunststof of houten kozijn.  In kunststof  bieden wij u  twee profielen aan,  een vlak profiel van KBE en een verdiept profiel van Gealan. In hout  worden kozijnen onder komo keur  geproduceerd van  FSC gekeurd mahonie, voorzien van  2 lagen  grondverf.  In hout  en kusntstof  rekenen wij  alle ramen  voorzien van draaikiep beslag en alle  glas is standaard HR++.  De indeling van de kozijnen bepaald U zelf,  wij  hebben een aantal voorbeelden bijgevoegd.

Lees meer over Frame:

Bekijk hier de Frame brochure

Waarom een Frame dakkapel?

Voordelen van Frame

Plaatsing