FAQ (Veelgestelde vragen) over Frame Dakkapellen

Op deze pagina vindt u antwoorden op veelgestelde dakkapel vragen en Frame vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan via onze Contact pagina of mail direct naar info@framedakkapellen.nl

Wat is de meerwaarde van een dakkapel?
Een dakkapel biedt u extra woongenot in de vorm van een extra kamer en meer daglicht. De waarde van uw woning neemt hierdoor significant toe.

Is mijn dak geschikt voor een dakkapel?
Bijna elk dak is qua constructie en dakschuinte geschikt voor een dakkapel. Onze adviseur komt graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

In welke materialen kan Frame geleverd worden?
Frame kan qua materialen geheel worden afgestemd op uw eisen. De keuze van materiaal zowel aan de buiten als binnenzijde staat onafhankelijk van de constructie.

In welke kleuren kan Frame geleverd worden?
Alle kleuren zijn in principe mogelijk. Standaard hebben wij al een ruim pakket kleuren in voorraad.

Kunnen de ramen open?
Het kozijn wordt voor u op maat gemaakt. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen tussen het aantal ramen en of deze opendraaien, kiepen of allebei!

Krijg ik garantie op het werk en in de jaren erna?
Met Frame krijgt u topkwaliteit. Daarom geven wij u 15 jaar garantie op de gehele dakkapel.

Wat is een kostenindicatie?
Frame wordt voor een vaste prijs geregeld, dus gegarandeerd geen verrassingen achteraf. Op deze website hebben wij een paar voorbeelden voor u op een rij gezet, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Zie de voorbeeldprijzen pagina. U kunt bij ons altijd een vaste offerte prijs kosteloos en zonder verplichtingen opvragen.

Wat betekent het zetten van Frame voor mijn huishouden?
Frame wordt binnen een dag gezet. Bovendien wordt alle afval via de buitenkant afgevoerd, waardoor u geen rommel in huis hebt. Zie ook onze pagina over plaatsing van Frame.

Moet ik zelf de binnenzijde nog schilderen of anders afwerken?
Wij werken volledig volgens uw wens. Wilt u een ruimte waar u zo in kunt, of bent u zelf nog druk aan het klussen en doet u de afwerking liever zelf?

Wat kost het aanvragen van een offerte?
Een offerte aanvragen is geheel kosteloos. Wilt u alleen (telefonisch of persoonlijk) advies ontvangen? Ook dat is geen probleem, laat uw gegevens hier achter of bel of mail ons zelf via de gegevens op onze contact pagina.

Heb ik een bouwvergunning nodig?
Aan de achterzijde van uw woning heeft u in de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig. Mocht er een bouwvergunning nodig zijn kunnen wij deze uiteraard voor u aanvragen.

Wat zijn mogelijkheden voor buiten zonwering / horren etc.?
Met een standaard overstek aan de voorzijde is het mogelijk een rolluik of screen geïntegreerd in het dak in te bouwen.

Wat is de levertijd van een dakkapel?
Standaard is onze levertijd 6 weken na opdracht.