Voordelen van een kunststof dakkapel

Kunststof staat garant voor duurzaamheid

Kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm, wat betekent dat ze weinig kosten achteraf meebrengen. Ze zijn stevig, stabiel en niet onderhevig aan weersinvloeden. Het materiaal van onze kunststof dakkapellen heeft bovendien het KOMO keurmerk, dus ook de kwaliteit is goed gewaarborgd. De Frame dakkapellen worden in onze eigen werkplaats geproduceerd, zodat wij toezicht houden op de kwaliteit van de dakkapelconstructie.

Een kunststof dakkapel is gemakkelijk geplaatst

De onderdelen van de dakkapel worden in onze werkplaats geproduceerd en in delen bij u geleverd. Zo zetten we de dakkapel snel en gemakkelijk in elkaar.
Het afval wordt via de dakopening afgevoerd, zodat u zo min mogelijk overlast hebt van de plaatsing. De dakkapel wordt binnen één dag geplaatst, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe, lichte zolderkamer.

Geen verval bij een kunststof dakkapel

Bij een kunststof dakkapel is de kleur niet onderhevig aan verval. Uw dakkapel ziet er na tien jaar dus nog net zo fris uit als de dag dat hij geplaatst is. Bovendien kan het uiterlijk van een kunststof dakkapel aan uw wensen worden aangepast. Zo is een kunststof dakkapel met een houten uiterlijk nauwelijks te onderscheiden van een echte houten dakkapel. Onze specialisten helpen u graag de dakkapel aan uw wensen aan te passen.

Kunststof dakkapelen: goed en goedkoop

Kunststof dakkapellen zijn in vergelijking met houten dakkapellen een stuk voordeliger en duurzamer. Dit betekent dat niet alleen de bouwkosten lager zijn, maar ook dat de onderhoudskosten vele malen lager uitvallen.

Natuurlijk zijn de kosten ook afhankelijk van de grootte van de dakkapel. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten.

Meer informatie of advies op maat?

Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van een dakkapel, of een prijsopgave voor uw dakkapel? Bekijk dan onze prijsvoorbeelden of neem contact met ons op.

Nu de prijsvoorbeelden bekijken >
of neem direct contact op