Voordelen van Frame

Het bijzondere van Frame is een basis dakkapel die toch op maat wordt ontworpen. Dit is mogelijk omdat wij met Frame dakkapellen een grote ervaring in timmerwerk(en) combineren met slimme software en een keuze van heden daagse, milieu bewuste materialen.

Voor ons is iedere opdracht maatwerk. Zowel in kleur als in materiaal is veel te kiezen, niet alleen betreft de buitenbekleding maar ook de binnen afwerking en zelfs de kozijnen! Zo kan Frame worden geplaatst met houten, aluminium of kunststof kozijnen en is het mogelijk om een rolluik of screen in het dak te integreren. Vanuit de basis is een Frame dakkapel voorzien van isolatie met een minimale dikte van 90 mm.

Frame Model

Voor de aansluitingen op het dak zijn geen lood houdende materialen gebruikt maar lood vervangers. De zij aansluitingen zijn standaard uitgevoerd met verholen goten, hetgeen ook een fraaier aanzicht geeft.

De binnen afwerking is standaard voorzien van een 12 mm multiplex plafondplaat. Overige afwerking kan geheel worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

De dakkapel wordt in delen geproduceerd, getransporteerd en vervolgens gemonteerd, waardoor Frame voordelig en snel geplaatst kan worden.

Lees meer over Frame:

Bekijk hier de Frame brochure

Waarom een Frame dakkapel?

Materialen en uitvoeringen

Plaatsing